Annandag jul.
Publicerat den

Godmorgon sunshines!
Har sovit hela natten, vaknade vid tio och mådde hur bra som helst. Så ja, det är ganska så skönt! Ska ändå ligga och vila idag och imorgon åka iväg och fixa lite saker i stan, tror jag iallafall. Fyfan vad jag saknar min pojke, han har vart borta i fem dagar nu och kommer hem i helgen. Kan inte tiden gå fortare? Jag håller på att bli galen, allt jag tänker på är han. Kärlekkärlekkärlek...:)) Men så kan de vara ibland, dock måste man sakna varann ibland också.
 
Hur som helst så ska jag bara ligga hemma idag och ta det lungt, imorgon ska jag till stan och fixa håret, köpa julklappar till *hemlis* och lite annat skoj. Cozytime med film.
Publicerat den

Vet ni vilken film som går på tvn nu? Jo vid halv börjar Änglagård, deras tredje film. Har sett alla förutom den så det kan ju inte bli bättre? Kolla på den vettja, den börjar nu på fyran hehe.Har ni varit magsjuka?
Publicerat den

Magsjuka? Alltså det är typ det vidigaste du kan åka på!! Antingen spyr du som en idiot i flera timmar eller så sprutar det ur arslet i dagar... Trevligt ellerhur? Jag åker på det ungefär vart 5te år, så det är skönt! Dock hade jag det senast för 3 år sen denna gången men jaja. Brukar ni bli magsjuka?
Finns det någon som ALDRIG varit magsjuk?