Min kärlek till dig är större än rymden
Publicerat den

 Önskar alla en härlig Valborg!
Publicerat den

Högtider är det värsta jag vet. Jag hatar valborg, det är verkligen den mest ointressanta högtiden av dom alla. Det känns bara så meningslöst att stå vid någon eld och höra när folk står och sjunger. Man fryser och vill bara hem!! Sen är det ju typ så att nya "trenden" är att man ska supa på valborg? Haha nono, inte för min del. Men typ små 14åringar som aldrig vart fulla tidigare.. Men jag ska iallafall käka på O´lerays tillsammans med min familj. Drar väll med mig E till stan efter och tar nått glas eller så, ha en trevlig kväll och ta det lungt med alkoholen. PussisNy start med en ny blogg!
Publicerat den

Hej vänner! Denna bloggen startar jag nu upp igen efter en massa byten med bloggportaler hit & dit. Alla namn med mitt namn är uppdagna om man inte vill heta typ llllllliiiiiiinnnnnnn.blogg.se och det känner inte jag är någon bra idé hehe. Så jag tar mig tillbaka till den gamla vanliga bloggen där jag egentligen startade min "bloggkarriär".
 
För er som inte vet vem jag är så finns det en liten info-ruta "om mig" här bredvid till höger. Är det något mer nu undrar över så är det bara att ställa frågor i kommentarsfältet. Jag ska svara så ofta jag kan och uppfylla alla era önsemål. Uppdateringen kommer varierande beroende på hur jag jobbar osv. Men minst en gång per dag, det kan jag lova! Hoppas ni kommer trivas här och vill kika in flera gånger. Big hugs